Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Acquisitie: van koud naar warm

De training Acquisitie: van koud naar wam is geschikt voor iedereen die het lastig vindt om op een effectieve manier contact te leggen met mensen die hij of zij nog niet kent en dit wel nodig heeft in zijn werk. In deze training laten wij je zien dat ook koude acquisitie mensenwerk is. De mens is een sociaal wezen, dus waarom zien we zo op tegen dit koude contact? Wij helpen je jouw sociale vaardigheden effectief in te zetten bij het vergroten van jouw netwerk.

 

Het resultaat van de training:

– Je ziet in dat acquisitie mensenwerk is

– Jouw drempelvrees als het gaat om koude acquisitie is verdwenen

– Je gaat vol enthousiasme en vertrouwen aan de slag met bellen

– Je weet dat acquisitie slechts de start is van een langdurige relatie

– Je hebt plezier in het contact met mensen

– Jouw plezier, enthousiasme en vertrouwen zijn een boost voor de bedrijfsresultaten!

 

Intake:

Voorafgaand aan de training verzorgen wij een grondige intake, waarbij wij ingaan op jouw persoonlijke vragen en leerdoelen. Deze worden verwerkt in de lesstof, zodat deze naadloos aansluit bij jouw praktijk.

 

Programma:

De basis van het programma wordt gevormd door de leerdoelen en vragen van de deelnemers. In grote lijnen wordt er aandacht besteed aan onderwerpen als: – Voorbereiding – Het opstellen van een goede klantenlijst – Het eerste contact – Het herkennen van koopsignalen – Het omgaan met bezwaren – De afsluiting van een telefoongesprek

 

Investering:

De training Acquisitie: van koud naar warm wordt aangeboden als maatwerktraining. De inhoud en duur zijn afhankelijk van jouw eigen leerdoelen en jouw investeringsruimte.

 

Interesse? Neem dan vandaag nog contact op of vraag een gratis intakegesprek aan.